čarabaňa.cz - ofca v síti

Folklornet.cz

2. srpna 2008

Sdružení přátel folkloru v Brně provozuje vlastní webový portál folklornet.cz, jenž informuje o folklorních akcích na jižní Moravě a slouží také jako veřejná databáze (nejen) brněnských folklorních souborů a sdružení. K portálu také patří stránky brněnského folklorního festivalu, který se každoročně koná v centru města.

Folklornet1 Folklornet2

/ Podobné články /

Herbalist: Bylinky pro Windows Phone

Miluju bylinky. Tedy léčivé rostliny, abych byl přesný. Hned zjara obrážím od traktorů rozbahněné lesní cesty, na kterých se žlutí první kvítky podbělu. Brzy nato je čas na plicníky a petrklíče z babiččiny zahrady. A na medem nasáklé pampelišky, od kterých je žluté úplně všecko. Za slunných letních dnů se toulám po mezích a sbírám do plátěné tašky mateřídoušku, jitrocel nebo lístky jahodníku. Na diviznu a heřmánek stačí zajít do předzahrádky. Poslední šípky lovím v trnitých křoviskách už za chladného podzimního větru. Kolem vánoc pak z toho všeho míchám čajové směsi - proti chřipce, bolení břicha či na dobrý spánek.

POINTS Psychometry

Pro firmu POINTS Psychometry zabývající se komplexní psychologickou diagnostikou jsem vytvořil množství nejrůznějších elektronických i tištěných materiálů, zejména reportů, propagačních letáků a brožur. Pro další společnosti skupiny POINTS jsem pak navrhnul firemní a produktová loga.

Čeština pro Chumby

Už několik měsíců se těším z věcičky jménem Chumby. Má svoje vyhrazené místo vedle kuchyňské linky, hraje příjemnou muziku z všemožných internetových rádií a podcastů, chlubí se novými obrázky z picasy, ukracuje volné chvilky flashovými hříčkami nebo jen tak podřimuje a ukazuje aktuální čas.