čarabaňa.cz - ofca v síti

Malý průvodce Mnichovem

1. července 2011

Pro ty z vás, kteří ještě v Mnichově nebyli a chtějí být na návštěvu připraveni, jsem vyrobil krátkého obrazového průvodce o tom, co můžete od bavorské metropole čekat.


/ Podobné články /

Stop-motion akční trhák

Venku prší, v televizi nic není, pastelky a knížky už omrzely, a tak se drazí potomci nudí a demolují byt. Nezbývá než zakročit a vymyslet opravdickou zábavu, jak to dělají správní geekové: natočit s dětmi stop-motion film. Ale pořádný trhák, rozumíte.

Trabi a Brouči

Říká se, že Berlín je živý a inspirativní. Po třech dnech ťapání v centru města je asi předčasné dělat nějaké závěry, nicméně jedna věc je zřejmá na první pohled: Berlín dodnes žije uplynulými lety rozdělení na východní a západní část – počínaje pestrobarevnou East Side Gallery a konče kýčovitými suvenýry Made in DDR.

POINTS Psychometry

Pro firmu POINTS Psychometry zabývající se komplexní psychologickou diagnostikou jsem vytvořil množství nejrůznějších elektronických i tištěných materiálů, zejména reportů, propagačních letáků a brožur. Pro další společnosti skupiny POINTS jsem pak navrhnul firemní a produktová loga.

Deskzone

Deskzone, jehož maskotem je hrací figurka z Člověče nezlob se, má ambice stát se celoevropským online gaming portálem. Kromě grafiky a textů samotného webu jsem navrhnul i grafickou identitu celého projektu včetně tištěných materiálů a merchadisingu.