čarabaňa.cz - ofca v síti

Trabi a Brouči

13. června 2012

Říká se, že Berlín je živý a inspirativní. Po třech dnech ťapání v centru města je asi předčasné dělat nějaké závěry, nicméně jedna věc je zřejmá na první pohled: Berlín dodnes žije uplynulými lety rozdělení na východní a západní část – počínaje pestrobarevnou East Side Gallery a konče kýčovitými suvenýry Made in DDR.

Neodolal jsem a pořídil dvě autolegendy, respektive jejich dětské modely: VW brouka a trabanta. S nimi pak vzniklo krátké stop motion video určené především pro děti, podívat se na něj ale samozřejmě můžete i vy dospělí.


/ Podobné články /

Stop-motion akční trhák

Venku prší, v televizi nic není, pastelky a knížky už omrzely, a tak se drazí potomci nudí a demolují byt. Nezbývá než zakročit a vymyslet opravdickou zábavu, jak to dělají správní geekové: natočit s dětmi stop-motion film. Ale pořádný trhák, rozumíte.

Malý průvodce Mnichovem

Pro ty z vás, kteří ještě v Mnichově nebyli a chtějí být na návštěvu připraveni, jsem vyrobil krátkého obrazového průvodce o tom, co můžete od bavorské metropole čekat.

O Budíku

Je to děsivé, ale v příštím roce už to bude 15 let od okamžiku, kdy vznikla první okénka programu zvaného Budík - tedy nepočítám-li textové cosi zvané 76Diář, co vzniklo ještě o dva roky dříve a běželo v DOSu.

Desktop UI: Let's do it clever

When talking about User Interface, User Experience or Usability, the web or mobile applications are mostly discussed. However, we still need to do the graphic user interface design on the classic PC, too.